Buisness consult

Бизнес консултации

Не е тайна, че едни от най-великите царе и пълководци на античността са съгласували своите действия с жреците-астролози, които били на постоянна служба при тях. Много по-малко известно е обаче, че тази древна практика продължава, както по време на средновековието и ренесанса, така и до наши дни. Сред популярните личностите, които признават публично за опитът си с астрологията и нейната ключова роля за техния успех са световно известни учени като: Хипократ, Нютон, Леонардо да Винчи, Айнщайн,  Юнг, политици и бизнесмени като: Роналд Рейгън, Бенджамин Франклин, Уорън Хардинг, Силвио Берлускони, Борис Елцин, Уолт Дисни и още много други. Не случайно Джей П. Морган  – един от най-успешните американски предприемачи, казва: „Милионерите не използват астрология, милиардерите го правят!“ 

Елективна астрология – избор на подходящо време за успешно начинание

Едно от най-силните езически вярвания, което е в основата, както на религиите, така и на астрологията, особено що се отнася до този неин дял ще наречем „Законът на кръговрата“, според който началото определя цялото. Фрагменти от това древно поверие можем да открием навсякъде около нас. Не случайно във фолклорът на почти всички народи се обръща специално внимание на първото впечатление, първия поглед, първото докосване и изобщо на началото в най-широкият смисъл на думата. Например по време на Игнажден – християните вярват, че какъвто гостенин пръв ти влезе в къщата, такава ще ти бъде и годината. Всеки, който някога се е занимавал със земеделие или е изучавали природни науки знае, че ако бъде посято едно семе в правилното време, вероятността то да покълне и да даде плод е много по-голяма. По същата тази логика, дори да засеем най-силното и плодовито растение в грешният момент, каквито и грижи да полагаме за него, то най-вероятно ще загине. Същото нещо важи за действията, които предприемаме и идеите, които генерираме независимо дали става въпрос за брак, семейство, деца, работа, реклама, пътуване, бизнес или нещо друго. Според херметическото учение, всички те представляват семена в света на енергията, които подобно на растенията също търсят подходяща почва за да покълнат, развият и в последствие да се материализират. Твърде често хората неглижират този важен момент и оставят на случайността изборът на подходящо време за стартиране на своите начинания, подобно на невеж фермер, който безотговорно разпръсва семената си с надеждата някое от тях да покълне. Всичко това разбира се е възможно, но статистически малко вероятно.  Функцията на елективния хороскоп е да сведе до минимум негативните космически фактори и по математически път, посредством свещения език на астрологията да подбере най-подходящия период за започване на ново начинание, защото както вече знаем, положителният старт е в основата на успеха! 

За какво можем да използваме елективният дял на астрологията?

На практика,  този дял може да ни бъде от ползва за абсолютно всичко – от битовите дейности, с които непрестанно се сблъскваме, до взимането на важни решения в личен и професионален план. Едни от най-често срещаните елективни хороскопи са свързани с избор на подходящо време за: стартиране на професионален или личен проект, реклама, сватба, развод, операция, договор, интервю, среща, мероприятие, обучение, изпит, пътуване, разрешаване на спорове и уреждане на съдебни дела, покупка на движимо и недвижимо имущество, деца, инвестиции и др.

  • Времетраене на консултация: (неопределено)
  • Данни нужни за изготвяне на индивидуален хороскоп: (варират в зависимост от предмета на изследване)
  • Цена: (100 лв)

Фирмена астрология – консултация на частни и бизнес клиенти

Този дял на астрологията е насочен изцяло към професионалната сфера и се занимава с всичко отнасящо се до бизнеса – сключване на договори, встъпване в партньорства, подбор на персонал, управление, мениджмънт, реклама, както и всякакъв друг вид важни за една фирма дейности.  Работата с такъв тип клиенти представлява едно от най-специфичните и трудни направления при астрологичното консултиране, защото освен че са нужни  дълбоки познания в различните дялове на астрологията, се изискват още и специфични умения в областта на бизнеса и маркетинга. Възможностите на фирмената астрология са всеобхватни и са ключов фактор за успешното развитие на всеки един бизнес, независимо дали става въпрос за малка семейна фирма или голяма корпорация. 
 

Какво предлагаме?

Персонални астрологични консултации на частни лица, фирми и корпорации, които ще оптимизират вашия бизнес, ще намалят разходите и ще повишат цялостното му представяне на пазара посредством:
 
  • Изчисление на подходящо време за инвестиции, реклама, сключване на договори, встъпване в партньорства, водене на съдебни дела, преговори, срещи и др.
  • Консултиране при взимане на важни решения, подбор на персонал,  управление на човешките ресурси, избор на съдружници, партньори и др.
  • Прогностика посредством изготвяне на хороскоп на фирмата и астрологичен анализ на наталните карти на нейните ръководители, служители, партньори и др.

Какви са условията, времетраенето и цените за ползване на тази услуга?

Условията, цените и времетраенето на бизнес консултациите варират в зависимост от дейността на фирмата, сложността на възложените задачи и техния брой. За да получите персонална оферта, моля свържете се с нас на посочените контакти

Условия за записване

Консултациите се записват предварително на посочените контакти.

Провеждат се на място в София, Младост 3, както и Онлайн за цялата страна.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Условия за записване

Консултациите се записват предварително на посочените контакти.

Провеждат се на място в София, Младост 3, както и Онлайн за цялата страна.

За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.