konsult-36 - white

Консултации

konsult-36 - white

Консултации

Изготвяне на персонални хороскопи и консултиране на бизнес клиенти

Като най-древната, комплексна и сложна наука, астрологията притежава изключително широк спектър от възможности, които винаги са били в услуга, както на конкретния индивид, така и на цялото общество. Ако в миналото изчислението на един хороскоп е бил изключително скъп и сложен процес, за който са били нужни месеци усилена работа на най-изтъкнатите математици в държавата, то днес, благодарение на развитието на информационните технологии, досегът до тази наука и благата, които предлага стават все по-достъпни. Астрологичните консултации се водят от Ивайло Банабаков – астролог с дългогодишен опит в консултирането на частни и бизнес клиенти, автор на книгата Царицата на науките, лектор по антична астрология, основател и ръководител на първия по рода си учебен център за изучаване на древното звездно учение и астрологичното познание закодирано в митологията на Месопотамия, Египет и Гърция.

За кого са подходящи персоналните консултации?

Подходящи са за хора, които се нуждаят от съвет, напътствие, друга гледна точка или просто искат да опознаят по-добре самите себе си, съдбата си, хармонизирайки своя живот и действия със случващото се във вселената. Повече информация за различните направления на този тип консултации и условията за записване ще откриете тук.

За кого са подходящи бизнес консултациите?

Подходящи са за хора, които притежават бизнес, планират да стартират такъв или имат нужда да съгласуват своите професионални идеи със случващото се на небето, както са го правили най-влиятелните и успешни личности в човешката история. Повече информация за възможностите на бизнес астрологията и актуалните условия ще откриете тук.

Как протичат астрологичните консултации?

Консултациите се насрочват предварително на посочените контакти. Провеждат се на място в офисът ни в град София, Младост 3, както и ОНЛАЙН по Skype, Viber, Messenger или друг вид интернет платформа за видео разговори. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Лекции и участия на Ивайло Банабаков

Измама ли е Астрологията?

Въведение в древното учение за звездите

Архетипен анализ на хороскопи на известни личности​

Планети, звезди и съзвездия, като божествени архетипи в хороскопа​

Царицата на науките

Вземи промоционалното първо издание на книгата (две части в една) с автограф от авторa: „Въведение в античната астрология и митология“  и „Седемте класически планети в Месопотамия, Египет и Гърция